Ansökningsformulär2


Succén är tillbaka!

Vi har bara ett jordklot och vi måste alla ta vara på det tillsammans. Vill du få hjälp att leva ett mer hållbart liv hemma?

För andra året i rad låter vi ett antal utvalda deltagare få hembesök av experter och inredare från IKEA som ger råd och installerar smarta lösningar till ett värde mellan 4000 och 6000 kr.

På IKEA får vi dagligen frågor från kunderna om hur vi kan hjälpa dem att leva mer hållbart. Hembesöken hjälper oss förstå hur vi kan göra det ännu enklare, för ännu fler, att leva mer hållbart hemma. Vi är övertygade om att när många gör små förändringar kan vi tillsammans göra stor skillnad. Vill du vara med på resan?

Projektet görs i samarbete med Världsnaturfonden WWF.

 

Ansök

Ta ett första steg mot ett mer hållbart liv tillsammans med oss! Ett tjugotal vinnare får hjälp av en inredare, smarta lösningar samt produkter. Sista ansökningsdag är 11 januari 2017.

Inom vilka områden i ditt hem ser du att det finns potential till ett mer hållbart liv? *
Kryssa för alla de alternativ som stämmer in.
Gärna ett område som du skulle kunna påverka genom att leva mer hållbart hemma? (Till exempel vattenbrist). Om ja, beskriv kortfattat:
Är du inte redan medlem kan du bli det här.
Är du regelbundet aktiv på något av följande sociala medier någon gång i veckan?
Visa oss din motivation och varför vi ska välja just dig! Skriv en kort text. Kreativitet vet inga gränser!
*

Som deltagare åtar du dig att regelbundet genom text, bild eller film berätta om dina framsteg inom projektet i dina sociala kanaler under de två månader det pågår. Du åtar dig också att, vid eventuellt intresse för projektet från lokal medias sida, delta i hemreportage kring projektet tillsammans med inredare och experter från IKEA. Härmed ger du ditt samtycke till att IKEA får porträttera dig med foto, film eller ljudupptagning för projektet HÅLLBARA IHOP. Du accepterar att IKEA får använda detta material i alla officiella IKEA medier inklusive social media och sidor så som YouTube-kanalen från IKEA. Samtliga rättigheter kring text och bilder kring detta projekt kommer att tillhöra IKEA. Tävlingen är öppen för alla bosatta i Sverige. Det innebär att du inte kan delta i tävlingen om du bor någon annanstans i världen.De produkter och lösningar som IKEA har installerat hemma hos dig, till ett värde av 4000–6000 SEK, får du lov att behålla efter projektets slut. Ingen kontantutbetalning görs. Deltagaren står själv för skatten på vinst.

Tävlingen pågår till 23.00 onsdag den 11/1. En jury från IKEA väljer ut vinnarna och juryns beslut går inte att överklaga. Vinnarna kontaktas via telefon och mail. Genom att delta i tävlingen godkänner du att IKEA äger rätten att kunna använda dokumentation enligt överenskommelse i kommersiellt syfte utan ersättning. Anställda på IKEA får inte delta i tävlingen. Tävlingen arrangeras av IKEA Sverige.

Personuppgifter
IKEA Svenska Försäljnings AB, orgnr. SE 5560747569, Box 200, 260 35 Ödåkra, e-post: hallbara.ihop.se@ikea.com, telefon: 0775-700 500, är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du som kund lämnar till IKEA. Dina uppgifter används för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, såsom ge dig god service, olika marknadsföringsaktiviteter exempelvis utskick av nya kataloger/broschyrer och erbjudanden som är anpassade för dig. För att uppnå detta kan dina uppgifter behöva samköras med andra register och lämnas till andra bolag inom IKEA och till våra samarbetspartners, leverantörer och IKANO, i vissa fall även utanför EES-området. Vi dokumenterar även den kommunikation vi har med dig i de fall du gör en reklamation, detta för att tillhandahålla den service du förväntar dig av oss. Du som kund har rätt att efter skriftlig begäran, få skriftlig information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig och hur dessa uppgifter används. Du har även rätt att begära att vi rättar eller tar bort felaktiga uppgifter om dig.